“Als je fysiek in beweging komt, beweegt je mind mee.”

Mijn kracht zit in het afstemmen op jouw unieke behoefte. Ik ben in staat het verhaal van jouw lichaam te vertalen naar een praktische yoga serie waardoor er balans ontstaat.

De verbinding tussen hoofd hart basis wordt hersteld zodat het weer gaat stromen en voelt dat je leeft. De beweging ervaren, in stilte ontdekken. Ontmoeten, omarmen, verzorgen en ademruimte geven.

Yoga leert je mee te bewegen op de golven van het leven. Soms zit je in een ‘flow’ en bewegen de dingen als vanzelf met je mee. Soms wordt je overspoeld en regeren angst, onrust en onvrede. In een veilige ruimte waarin je ontdekt wat jouw mogelijkheden zijn leer ik je te vertrouwen op jouw natuurlijke kracht van spieren, adem en juiste mind set. Je komt gericht en doeltreffend in beweging met dat wat aandacht nodig heeft.

Ja ik heb een specifieke yoga vraag en wil met jou de mat op voor Yoga Coaching!

Samen yoga beleven? Ik bied ook duo sessies aan. Met jouw partner, kind, een vriend of vriendin: wees welkom voor een DUO YOGA sessie: mail mij en vraag naar de mogelijkheden.   


“Coaching van binnen naar buiten,
bewegen in de vrije natuur.”

Als het kan neem ik je mee naar buiten! Om af te stemmen op jouw binnen. De natuur ervaren in al haar facetten. Je te laten inspireren door de elementen. Ze te observeren, te voelen en zo te ontdekken waar je staat en wat in beweging mag komen. Voor inzicht, ruimte, flexibiliteit, kracht en conditie.

Een fysiek én mentale journey-in de natuur, daar waar je jezelf kunt opladen en ruimte is om te groeien. Je letter-lijk afstand neemt van routines, patronen en gedragingen die je in de weg staan om je leven te laten stromen.

Bewegen met en praten over wat je bezighoudt gaat makkelijker in de natuur! Je ervaart een verbinding met alles wat groeit, woorden stromen open en vrij. De natuurlijke beweging komt vanzelf en jouw thema’s krijgen de ruimte . Je komt sneller bij jouw kern. Want in de natuur – in jóúw natuur ligt alles besloten.

Leven vieren met hart en ziel. Jouw natuurlijke balans terug vinden. Voeten aan de aarde, neus in de wind: je voelt je vrijer, lichter en krijgt inzicht in jouw patronen.

Neem mij mee naar buiten voor en Yoga Coaching sessie in de natuur.


"Vriendschap sluiten met je lichaam door beweging."

Trauma raakt ons allemaal! Het heeft invloed op alle relaties met onszelf, anderen en ons lichaam.

Mijn coaching sessies en trainingen zijn trauma informed. Ik ben mij er van bewust dat we allemaal onze eigen ‘bagage’ met ons mee dragen. Bagage die ons vormt en richting geeft, maar ons ook in de weg kan staan waardoor we niet in staat zijn ten volle te leven: niet ons leven kunnen vieren in vrijheid.

Trauma ervaringen hebben invloed op de emotionele balans in ons lichaam en hebben een negatief effect op ons mentale én fysieke welzijn.

We dragen allemaal de sporen van ons leven met ons mee. Het kan zijn dat je daardoor te maken hebt met stress, onzekerheid, angst, relatieproblemen, verdriet, verlies of verslaving. Samen bewegen biedt veiligheid!

Ik kan je de kracht geven om je ruimte te ontdekken. Om te ademen en je weg te vinden.

Ja ik ben nieuwsgierig naar Trauma Sensitive Yoga Therapy! 


"Voor als je niet in de gelegenheid
bent om fysiek af te spreken."

maar wel een persoonlijke yoga wens hebt: boek een Online Yoga Consult en ontvang jouw unieke Yoga Video!

Alleen voor jou, om zelf te doen, waar en wanneer het jou uit komt.

In een Online Yoga Consult bespreken we jouw wensen en mogelijkheden zodat je goed voorbereid de mat op stapt. Op basis van ons gesprek stel ik jouw unieke yoga serie samen. Deze neem ik op en ontvang je van mij in een link naar de verborgen omgeving van mijn Jai Jiva Yoga YouTube kanaal.

Ik wil mijn persoonlijke online yoga video!

Niet alleen jezelf maar ook jouw de mensen in jouw werkomgeving in beweging brengen? 

Lees meer over mijn zakelijke trainingsaanbod en event opties!

Lees hier meer over mij.

Free AI Website Maker