Een unieke yoga beleving op locatie.

Speciaal afgestemd op het thema van jouw bijeenkomst, congres of in store yoga activiteit. Ik deel een toegankelijke yoga beleving. Zodat er verbinding ontstaat en nieuwe energie gaat stromen!

Een mindfull break op locatie maakt de spieren los, ontspant, brengt inzicht en geeft perspectief. Yoga zorgt voor bewuste focus, flexibiliteit en schept verbinding. Uit je hoofd, naar je hart terug in de basis. Ik creëer een veilige ruimte waarin iedereen kan mee bewegen naar meer rust, balans, samenhang en overzicht.

“als je fysiek in beweging komt, beweegt je mind mee.”

Mijn trainingsformule van ademwerk, beweging, mediatie en mindfulness beleef je op locatie: in zakelijke setting als break-out tijdens een bijeenkomst of congres.

Binnen of buiten in de natuur: ik breng beweging!

Denk aan een mindfull yoga sessie in combinatie met ademwerk en meditatie, of een actievere sessie met hardlopen, kracht conditie training. Een meditatieve wandeling in aandacht: alles is bespreekbaar, geen training het zelfde. Ik stem af op de behoefte van de groep en haak zo mogelijk aan op het moment van de dag, merkwaarden, strategie en actuele thematiek.

Je wordt uitgenodigd in het maken van nieuwe verbindingen en er ontstaat een positieve groepsdynamiek.

Ja wij komen graag samen met jou in beweging!! 

Liever een meerdaagse training op maat? Of een persoonlijke coaching sessie? Mail mij en vraag naar de mogelijkheden.

Lees hier meer over mij.

Website Builder Software