Business Training Aandacht Management

Mijn Business Training Aandacht Management: met bewuste aandacht voor jouw welzijn en alles wat jou in de weg staat jezelf in jouw leven ten volle te ontplooien! Een training die beweging, balans, focus, inzicht en energie geeft.

Angst en stress zijn geen goede raadgevers. Ze kunnen een persoon, een team of afdeling en zelfs een hele bedrijfscultuur beheersen/verzieken! Het zijn helaas vaak ook de drijvende krachten die mensen aan het werk houden. De drive om te leveren, te scoren en te presteren. Het managen van aandacht is voor iedereen een uitdaging. Alle ballen in de lucht houden, grenzen aangeven en onder tussen ook nog een bruisend privé leven onderhouden.

Mijn training brengt vertrouwen in de basis. Er ontstaat een veilig fundament waarop je kunt gaan bouwen. Ontdekken en onderzoeken hoe jij voor jezelf een gezonde, vitale en evenwichtige leefstijl creëert. En hoe je die handhaaft in jouw werk én prive situatie. De trainingsformule die ik heb ontwikkeld hersteld de verbinding met lichaam en geest. Met hoofd en hart. Toegepast op het bedrijfsleven in vier tot zes sessies.

Met praktische oefeningen die rust, bewustzijn en balans brengen. Ademwerk, yoga, meditatie technieken en mind-fulness oefeningen geven inzicht in de patronen die angst, stress en burn-out veroorzaken. Niet zweverig maar praktisch: werk moet energie opleveren! Als de balans tussen hoofd en hart verstoord is ben je niet in staat om jouw energiebronnen aan te wenden zodat je evenwichtig kunt functioneren.

In de sessies komen onderwerpen fysiek leiderschap, persoonlijk leiderschap, zelf zorg en het bewaken vang grenzen komen aan de orde. De training vindt plaats op de werkplek. In een vergader ruimte of buiten tuin van de bedrijfslocatie. Zo mogelijk in gewone werk kleding en met gebruik van kantoormeubilair.

Als de wens er is om de training buiten de werklocatie te volgen dan ga ik op zoek naar een geschikte externe trainingsruimte!

Maak een afspraak voor meer aandacht management op de werkvloer! 

Een éénmalige workshop, break out sessie of vitaliteitsactivatie ter ondersteuning van een dagprogramma of heisessie binnen deze thematiek is ook mogelijk! Lees meer over de mogelijkheden!

Lees hier meer over mij.

AI Website Generator